Om oss på Scandinavian Management S.L.

Scandinavian Management S.L.

Det är mycket som talar för Spanien – mentalt och kulturellt sett har barriären minskat betydligt under åren. Spanien är det land som fortfarande tillgodoser ett ständigt ökat krav på kvalitet, tradition, unika upplevelser, etablerade nätverk och hållbarhet – någonting som alla Skandinaver alltid kommer att prioritera. Samtidigt reser vi allt oftare och med färre lediga dagar och då är ett rimligt avstånd till solen och värmen också ett avgörande faktum. Ett av det vanligaste resemotivet till Spanien idag är faktiskt att träffa släkt och vänner som är bosatta där eller rent av starta upp din egen affärsverksamhet samtidigt.

I Spanien finner du ett brett utbud av aktiviteter; ett rikt kulturarv, naturupplevelser, annorlunda livsstil, fantastisk gastronomi, shopping och ett mycket fördelaktigt klimat. Allt detta gör att många Skandinaver tar tillfället i akt och flyttar till Spanien under en längre tid för att ta del av utvecklingen och livet här. Tittar vi på trender inom resande och bosättning utomlands så handlar det allt mer om självförverkligande, livskvalitet, upplevelser, lärande, utveckling och innovation – precis de kvaliteter som dagens Spanien representerar.

Vi på Scandinavian Management hjälper just dig som behöver praktisk, ekonomisk och juridisk rådgivning i Spanien. Vi finns tillhands på Costa Blanca-kusten, från Alicante i norr till Cartagena i söder, och vi erbjuder helhetslösningar för dig som söker hjälp vid tex köp eller försäljning av spansk egendom, lagfarter, skattedeklarationer, bank- och försäkringsärenden, arvsskiften och testamenten i Spanien, fullmakter, ansökan om spanskt personnummer (NIE) och bolagsbildning.

Vi bistår gärna också i andra viktiga frågor som du kan tänkas ha eller med rekommendationer och lokalt nätverk.

Teamet

Björn Sandström

Björn är delägare på Scandinavian Management SL i Torrevieja och i samband med att han tillträdde som konsul flyttade även det svenska konsulatet till nya fräscha lokaler på Calle Ramon Gallud 39 i Torrevieja. Björn talar Svenska, Engelska och Spanska.

Ni är varmt välkomna att besöka oss på vårt kontor i centrala Torrevieja!

Alejandra Sandström
Alejandra SandströmKontorschef
Språk: Spanska och engelska
Ana Galindo
Ana GalindoHandläggare Lagfarter & arvskiften
Språk: Engelska och spanska.
Carolina Mestre Rocamora
Carolina Mestre RocamoraHandläggare Icke-residenter
Språk: Spanska
Almudena Hernandez
Almudena HernandezAdvokat
Språk: Spanska
Maribel Escudero
Maribel EscuderoHandläggare Lagfarter
Språk: Spanska och engelska
Sebastian Cunningham
Sebastian CunninghamAftersales
Språk: Spanska, engelska och svenska
Nerina Aba
Nerina AbaReception
Språk: Spanska och svenska
Francisco Perez
Francisco PerezAdministration
Språk: Spanska
Maria Chazarra
Maria ChazarraAdministration & NIE - Residencia
Språk: Spanska och engelska
Maria Jesus Rodriguez
Maria Jesus RodriguezEkonomiansvarig
Språk: Spanska
Leticia Sevilla Javaloyes
Leticia Sevilla JavaloyesHandläggare Icke-residenter
Språk: Spanska

Hitta till oss