Internationella Betalningar

Överför du pengar till utlandet?

Här är ett sätt att göra denna process snabbare, enklare och billigare.
Valuta växlings företag har möjligheten att ge dig en bättre växlingskurs än din bank. Dom tar mindre marginaler, tar bort alla avgifter och ger dig mer valuta för dina pengar.

Scandinavian Management är stolta att exklusivt samarbeta med Currencies Direct.

Efter ha jobbat och granskat olika valuta företag valde vi Currencies Direct som ett svar för våra kunder på deras utlandsbetalningar.

Med många års erfarenhet av att tillhandahålla finansiella lösningar, har Currencies Direct utvecklat ett innovativt utbud av produkter och valuta överförings tjänster som kan bidra till att minimera dina valutarisker och göra det så enkelt som möjligt för dig att göra internationella betalningar.

Bra växlingskurser, inga avgifter och inga preliminära kurser.

Oavsett anledning för överföring, om det är för att överföra dina besparingar, för att köpa ett hus i utlandet, skicka tillbaka pengarna till hemlandet eller göra månadsöverföringar, förstår vi att du vill ha så mycket för dina pengar som möjligt.

Vi kan hjälper dig oavsett anledning till din överföring:

Köpa hus utomlands: Oavsett anledningen varför du köper ett hus utomlands, glöm inte hur viktigt ditt valutaköp är, nu när du ska överföra ett större belopp. Currencies Direct kan hjälpa dig ta bort alla internationella avgifter och erbjuder en bättre kurs än banken.

Sälja ett hus i Spanien: Currencies Direct har utvecklat en unik lösning tillsammans med La Caixa banken, för att försäkra deras kunder att inga avgifter tillkommer för att lösa in checken, samt skicka tillbaka pengarna, när du använder Currencies Direct.

Utbildning i utlandet: Att skicka ens barn att studera utomlands är tillräckligt stressigt. Vi tar bort stressen genom att erbjuda en stressfri överföring med den bästa kursen möjlig.

Köpa något speciellt: Importerar du en ny bil, båt, antikviteter eller vin? Vi ser till att valutaväxlingen inte förstör nöjet av ditt köp.

Online betalningar/överföringar: Enkelt, snabbt, säkra onlinebetalningar. Hantera dina utlandsbetalningar från var som helst du har en Internet anslutning.

Mer information och kontaktuppgifter

Önskar ni mer information, vänligen klicka här så kommer ni till oss på Currencies Direct. Det går även bra att höra av er via mail eller på telefon.

Till Currencies Direct: Currencies Direct

Mail: Costablanca@currenciesdirect.com

Tel: +34 965 994 830

Tel (Skandinaviskt nummer): +34 965 993 477